Zakoračite u predivan svijet konjičkog sporta

Škola jahanja za sve dobne uzraste.

Želite li zakoračiti u predivni svijet konjičkog sporta ili možda usavršiti već stečeno predznanje pod budnim okom našeg trenera s dugogodišnjim iskustvom i na najsuvremenijem terenu u Hrvatskoj i šire, slobodno nas kontaktirajte.

 

Mogući su individualni treninzi i treninzi u malim skupinama.

Termini - po dogovoru. Veselimo se vašem pozivu.

 

- POČETNICI

- NAPREDNI

- REKREATIVNO JAHANJE

- SPORTSKO JAHANJE

evago-skola-jahanja-trenerica.jpg
evago-skola-jahanja-04.jpg
trenerice-03B.jpg

Naše trenerice

Tamara Pađen

Tamara Pađen, glavna trenerica KK Evago sa položenom međunarodnom licencom za trenere FEI level 2. Osvojenim nizom rezultata kako u preponskom jahanju tako i u dresurnom jahanju od kojih se najviše ističu osvojeno prvo mjesto u Porto Carras-u u Grčkoj na Balkanskom prvenstvu, mnoge pojedinačne i ekipne medalje na Državnim prvenstvima iz dresure i skakanja. Kroz svoje 24 godine bavljenja ovim sportom prenijela je svoje znanje na mnoge mlađe naraštaje od prvih turnira do kadetskih i juniorskih prvaka u obje discipline.

Uz nju bismo rado predstavili ništa manje bitne trenerice Eva Golubiček te Una Popović obje sa položenom međunarodnom licencom za trenere FEI level 1. Eva Golubiček dijeli svoje iskustvo u treniranju preko zavidnih rezultata od Državnog prvaka do najmlađe jahačice koja je osvojila Grand Prix međunarodnog Lipanjskog turnira te sudionice Europskog prvenstva! Una Popovic dugogodišnji western trener i jahač odlučila se proširiti svoje jahače vidike, okušala se u preponskom i dresurnom sportu gdje je postigla mnoge rezultate, a s trenerskom FEI međunarodnom licencom zaokružila je svoje iskustvo.

 

Kao pomoćna trenerica tu je i Melani Rosan koja će sa svojom stručnosti i strpljivosti prenijeti znanje i ljubav na Vas ili Vaše najmlađe prema ovom prekrasnom sportu i bavljenju ovim plemenitim životinjama - konjima!

Naši mladi skakači, članovi našeg kluba

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaš upit.

Hvala.