Zakoračite u predivan svijet konjičkog sporta

Škola jahanja za sve dobne uzraste.

Želite li zakoračiti u predivni svijet konjičkog sporta ili možda usavršiti već stečeno predznanje pod budnim okom našeg trenera s dugogodišnjim iskustvom i na najsuvremenijem terenu u Hrvatskoj i šire, slobodno nas kontaktirajte.

 

Mogući su individualni treninzi i treninzi u malim skupinama.

Termini - po dogovoru. Veselimo se vašem pozivu.

 

- POČETNICI

- NAPREDNI

- REKREATIVNO JAHANJE

- SPORTSKO JAHANJE

evago-skola-jahanja-trenerica.jpg
evago-skola-jahanja-04.jpg
trenerice-03B.jpg

Naše trenerice

Tamara Pađen

Tamara Pađen, glavna trenerica KK Evago, s položenom međunarodnom licencom za trenere FEI level 2, osvojila je niz odličnih rezultata, kako u preponskom jahanju tako i u dresurnom jahanju, od kojih se najviše ističu osvojeno prvo mjesto u Porto Carrasu u Grčkoj, na Balkanskom prvenstvu, mnoge pojedinačne i ekipne medalje na Državnim prvenstvima iz dresure i skakanja. Tijekom svoje 24 godine bavljenja ovim sportom prenijela je svoje znanje na mnoge mlađe naraštaje, od prvih turnira do kadetskih i juniorskih prvaka u obje discipline.

 

Uz nju bismo rado predstavili ništa manje važne trenerice Evu Golubiček i Unu Popović, obje s položenom međunarodnom licencom za trenere FEI level 1. Eva Golubiček dijeli svoje iskustvo u treniranju sa zavidnim rezultatima, od državnog prvaka do najmlađe jahačice koja je osvojila Grand Prix Međunarodnog Lipanjskog turnira do sudionice Europskog prvenstva!

 

Una Popović, dugogodišnji western trener i jahač, odlučila je proširiti svoje jahačke vidike, okušala se u preponskom i dresurnom sportu, gdje je postigla mnoge rezultate, a s trenerskom FEI međunarodnom licencom zaokružila je svoje iskustvo.

 

Kao pomoćna trenerica, tu je i Melani Rosan koja će sa svojom stručnošću i strpljivošću prenijeti znanje i ljubav na vas ili vaše najmlađe prema ovome prekrasnom sportu i bavljenju ovim plemenitim životinjama - konjima!

Naši mladi skakači, članovi našeg kluba

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaš upit.

Hvala.